Om oss

Veterinærsenteret AS åpna i juni 2007, og i 2012  flytta vi til første etasje i Arkaden, bak Shell-stasjonen. Vi tilbyr nå tjenestene våre i velutstyrte, lyse og moderne lokaler i Fauske sentrum.

Ansatte på klinikken:

Veterinærer:

Trine Susann Brændmo: Opprinnelig fra Rognan men har bodd i Selbu i Trøndelag de siste 13 årene der hun har jobbet som veterinær i blandet praksis. Trine er utdannet i Danmark og ble uteksaminert i februar 2005. Trine jobber 100% på smådyrklinikken som veterinær og daglig leder men  deltar også i vaktordningen i distriktet. Trine har interesse for allmenn smådyrmedisin.

Hilde Estensen: Hilde er fra Skjerstad og kom til oss i 2009 fra Harstad. Hun ble uteksaminert fra Norges veterinærhøgskole i 2004. Hilde arbeider ca 50 % på klinikken, den øvrige tida kjører hun tradisjonell stordyrpraksis. Hilde er spesielt interessert i hest. På klinikken er hennes interesseområde bløtdelskirurgi. Hilde deltar i vaktordninga på kveld og natt i distriktet.

Ole-Kristian Huseby: Ole-Kristian begynte på klinikken som nyutdanna fra Norges veterinærhøgskole i 2009. Han er på klinikken ca 50 % av tida, og som Hilde og Saga, kjører han stordyrpraksis de øvrige dagene. Også Ole-Kristian tar kvelds- og nattevakter. Ole-Kristian er en av våre dyrleger med etterutdanning innen tannbehandling, bløtdelskirurgi og røntgendiagnostikk. Opprinnelig kommer Ole-Kristian fra Østfold

Saga Össurardottir: Saga kommer fra Island, men har sin veterinærutdanning fra Norges veterinærhøgskole der hun ble ferdig høsten 2013. Saga arbeider både inne på klinikken og deltar i vaktordningen så Saga er en av våre veterinærer som du også kan treffe utenom klinikkens åpningstider. Saga er spesielt interessert i hest og hun har egen hund og katt. Saga har etterutdanning innen bløtvevskirurgi og tannbehandlinger.

Hege Meldal: Hege har vært med fra klinikkens begynnelse i 2007. Hun er trønder av opprinnelse, men har nå hatt tilholdssted i Bodø siden hun var ferdig ved Norges veterinærhøgskole i 1991. Hege er spesielt interessert i jakthunder, infeksjonssykdommer og har etterutdanning i tannbehandling.

Trond Braseth: Trond har sin veterinærutdanning fra Berlin i 1990. Han er opprinnelig fra Fauske og er nå bosatt på Ørnes der han arbeider både med smådyr og produksjonsdyr. Trond var med å starte opp klinikken i 2007, men nå treffer du han her sjeldnere. Trond har røntgendiagnostikk og hudsykdommer som sine spesialfelt.

Per Einar Nørstebø: Per Einar var ferdig utdanna veterinær fra Norges veterinærhøgskole i 1991. Han har bodd mange år på Ørnes der han behandler både små og store dyr. Per Einar er østerdøl, og han er av grunnleggerne av klinikken. Per Einar arbeider nå først og fremst som vikar her hos oss. Per Einars spesialområder er tenner, kirurgi og ultralyd.

Anne Margrethe Solheim: Anne Margrethe er sogningen som ble meløyfjæring. Sammen med Trond og Per Einar driver hun praksisen ved Ørnes veterinærkontor. Anne Margrethe tok sin veterinæreksamen i Uppsala i 1998. Anne Margrethe har vært med oss fra oppstarten i 2007 og trår nå jevnlig til som ekstrahjelp når det trengs. Hun liker godt å behandle katter og er også interessert i øyelidelser. Anne Margrethe har etterutdanning i tannbehandling.

Hvis du ønsker time hos en bestemt veterinær, vil vi forsøke å tilrettelegge for det.

Sykepleiere:

Heidi Meisler: Heidi er en Berner Sennen frelst saltdaling som hoppa fra tradisjonell sykepleie til dyrepleie høsten 2007. Hun har lang erfaring med hund og har hos oss deltatt på kurs i tannpleie, hofteleddsdiagnostikk, hudsykdommer, atferd og reproduksjon. Heidi har oversikt over alt som skjer på klinikken.

Kamilla Andersen: Kamilla er fauskejente med jakthund og friluftsliv som hobby. Hun er sykepleier fra Høgskolen i Bodø. Kamilla har tatt kurs i tannpleie, ernæring, reproduksjon og atferd hos hund etter at hun begynte hos oss i 2010. Kamilla er hovedansvarlig for butikken.

Dyrepleier:

Wanja Braseth: Fauskejente med Fransk Bulldog som har utdannet seg til dyrepleier i Kolding/Danmark. Wanja har jobbet hos oss som vikar siden 2009 men fra januar 2018 jobber hun fast noen dager i uken.

Reklamer