Om oss

Veterinærsenteret AS åpna i juni 2007, og i 2012  flytta vi til første etasje i Arkaden, bak Shell-stasjonen. Vi tilbyr nå tjenestene våre i velutstyrte, lyse og moderne lokaler i Fauske sentrum.

Ansatte på klinikken:

Veterinærer:

Trine Susann Brændmo: Opprinnelig fra Rognan men har bodd i Selbu i Trøndelag de siste 13 årene der hun har jobbet som veterinær i kombinert praksis. Hun flyttet tilbake til Rognan i desember 2017, og har siden vært ansatt ved Veterinærsenteret. Trine er utdannet ved den Kgl. Veterinær- og landbohøjskole i Danmark og ble uteksaminert i februar 2005. Trine jobber 100% på smådyrklinikken som veterinær og daglig leder og deltar også i vaktordningen i distriktet. Trine har interesse for allmenn smådyrmedisin og har videreutdanning innen ultralydsdiagnostikk, akuttmedisin og tannbehandlinger. Hjemme har hun en katt og to hunder.

Hilde Estensen: Veterinær Hilde er fra Skjerstad og kom til oss i 2009 fra Harstad. Hun ble uteksaminert fra Norges veterinærhøgskole i 2004. Hilde arbeider ca 50 % på klinikken, den øvrige tida kjører hun tradisjonell praksis, primært innen hest. På klinikken er hennes interesseområde bløtdelskirurgi. Hilde deltar i vaktordninga på kveld og natt i distriktet. Hjemme har Hilde en katt og to hester.

Saga Össurardottir:  Veterinær Saga kommer fra Island, men har sin veterinærutdanning fra Norges veterinærhøgskole der hun ble ferdig høsten 2013. Saga arbeider både inne på klinikken og deltar i vaktordningen så Saga er en av våre veterinærer som du også kan treffe utenom klinikkens åpningstider. Saga er spesielt interessert i hest og hun har egen hund og katt. Saga har etterutdanning innen bløtvevskirurgi og tannbehandlinger. Saga er for tiden hjemme i fødselspermisjon

Inger- Elisabeth Abelsen: Veterinær Inger- Elisabeth begynte hos oss på Veterinærsenteret i januar 2019 og jobber 100% på klinikken. Hun ble uteksaminert fra Universitetet i Budapest i 2014. Hun kommer fra Nesodden utenfor Oslo og har tidligere jobbet hos AniCura i Oslo. Inger- Elisabeth har spesiell interesse for indremedisin, hud og tannbehandlinger. Hjemme har hun to hunder.

Amalie Moen Juul: Veterinær Amalie kommer opprinnelig fra Namsos. Hun ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole høsten 2018 og kom til oss etter dette. Hun jobber hovedsakelig med produksjonsdyr, har en fast dag på klinikken og deltar i vaktordningen i distriktet. Amalie er spesielt interessert i akuttmedisin og kirurgi. Hjemme har hun en hund.

Hege Meldal: Hege har vært med fra klinikkens begynnelse i 2007. Hun er trønder av opprinnelse, men har nå hatt tilholdssted i Bodø siden hun var ferdig ved Norges veterinærhøgskole i 1991. Hege er spesielt interessert i jakthunder, infeksjonssykdommer og har etterutdanning i tannbehandling.

 

Hvis du ønsker time hos en bestemt veterinær, vil vi forsøke å tilrettelegge for det.

Sykepleiere:

Heidi Meisler: Heidi er en Berner Sennen frelst saltdaling som hoppa fra tradisjonell sykepleie til dyrepleie høsten 2007. Hun har lang erfaring med hund og har hos oss deltatt på kurs i tannpleie, sårbehandlinger, hofteleddsdiagnostikk, hudsykdommer, atferd og reproduksjon. Heidi har oversikt over alt som skjer på klinikken.

Kamilla Andersen: Kamilla er fauskejente med jakthund og friluftsliv som hobby. Hun er sykepleier fra Høgskolen i Bodø. Kamilla har tatt kurs i tannpleie, ernæring, reproduksjon og atferd hos hund etter at hun begynte hos oss i 2010. Kamilla er hovedansvarlig for butikken.

Dyrepleier:

Wanja Braseth: Fauskejente med jaktcocker som har utdannet seg til dyrepleier i Kolding/Danmark. Wanja har jobbet hos oss som vikar siden 2009, men fra september 2018 ble hun fast på heltid hos oss. Wanja har etterutdanning innen laboratoriediagnostikk og sårbehandlinger.

Reklamer